Jeff Bezos a câștigat un contract de 500 milioane dolari
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Miliardarul american Jeff Bezos, patronul gigantului Amazon, a fost plasat definitiv pe orbită de US Air Force. Societatea Blue Origin, creată de omul de afaceri, a câștigat un contract de 500 milioane de dolari cu armata americană a aerului.  

O premieră pentru această societate specializată în servicii de lansare, care crează deja agitație pe o piață care nu încetează să evolueze de la apariția companiei SpaceX, a lui Elon Musk.

US Air Force va ajuta Blue Origin să dezvolte și să conceapă viitorul lansator reutilizabil New Glenn, printr-o coinvestiție cu Jeff Bezos. Lucrările urmează să se finalizeze la 31 iulie 2024. Blue Origin, care a deschide o uzină anul trecut, a primit 109 milion de dolari în cadrul acestui contract, restul urmând să fie deblocat progresiv în perioada 2018-2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel