Johnny Depp a câștigat o AVERE fără să facă NIMIC! A stat și a așteptat
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Personalități pe care le-a cunoscut sau care l-au inspirat
Personalități pe care le-a cunoscut sau care l-au inspirat
Vedeta americană a organizat o expoziție și a așteptat să vadă ce se întâmplă. Și s-a întâmplat. 

Actorul american a vândut o colecție de gravuri ale unor mari actori de la Hollywood și importante personalități din lumea rock-ului, adevărate icoane în domeniile lor de activitate, desene pentru care a încasat peste trei milioane de euro, prin intermediul unei galerii britanice.

Johnny Depp jubilează, după ce a câștigat procesul cu fosta soție, Amber Heard. Actrița a fost prinsă cu minciuna, iar acum superstarul din „Pirații din Caraibe” își pregătește revenirea în lumea filmului. Până atunci, face bani pe bandă rulantă prin intermediul unor activități alternative. Actorul american a scris pe Instagram că desenele au fost puse în vânzare online la Castle Fine Art, care administrează o rețea de galerii în Marea Britanie.

Galeria a declarat că această colecție de gravuri, intitulată "Friends and Heroes", este "un testament pentru cei pe care Depp i-a cunoscut bine și pentru cei care l-au inspirat". Galeria l-a citat pe actor: "Picturile mele îmi umplu viață, mi-o fac mai frumoasă. Nu am vrut să le arăt nimănui, le-am păstrat doar pentru mine, dar am greșit. Nimeni nu trebuie să facă așa ceva vreodată. Împărtășiți!”. Printre cei imortalizați de Depp se numără Bob Dylan, Elizabeth Taylor, Al Pacino și Keith Richards.

Galeria a precizat că site-ul său, pe care sunt puse în vânzare 780 de piese, a fost asaltat de cereri. Cumpărătorii au plătit în jur de 17.800 de euro pentru un set de patru stampe înrămate sau 4.700 de euro pentru una singură. În iunie, actorul a câștigat 10 milioane de dolari într-un proces de defăimare împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard, în vârstă de 36 de ani. Fosta sa iubită a făcut apel.

În ultimii 15 ani, Johnny Depp a îmbrăcat costumul lui Jack Sparrow de cinci ori. Dar în 2018, actorul în vârstă de 59 de ani a fost nevoit să se retragă, implicat într-o bătălie juridică cu fosta sa soție Amber Heard. Cu toate acestea, potrivit Poptopic, Johnny Depp este în discuții cu Disney pentru a reveni în franciza Pirații din Caraibe. Se pare că o înțelegere de "301 milioane de dolari" este pe masă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Știri despre: Cheltuieli de Paști; Temerile...


pixel