Joi, 12 august. Ce NU trebuie să faci ca să NU rămâi FĂRĂ BANI
Autor: Delia Gheață
Data publicării:
Este mai bine să fii prudent
Este mai bine să fii prudent
Sunteți superstițios, credeți în ghinion și încercați din răspunteri să-l alungați? Iată câteva sfaturi despre ce nu trebuie să faceți astăzi, 12 august, pentru ca ziua să decurcă fără neplăceri și necazuri.

La modul general vorbind, se spune că astăzi nu ar trebui să vă faceți manichiura și pedichiura. De fapt, toate procedurile de înfrumusețare ce presupun folosirea foarfecelor trebuie reprogramate pentru o altă zi. În caz contrar, vă puneți sănătatea la încercare.

Pe 12 august, nu este recomandat să citiți mult și să aflați cât mai multe informații noi. De ce? Pentru că va crea doar confuzie, cu efect imediat asupra capacității dumneavoastră de concentrare. Veți fi distrat și veți avea probleme la serviciu.

De asemenea, nu trebuie să ignorați cererile de ajutor. Dacă nu este posibil să ajutăm fizic, putem oferi, în schimb, sprijin moral. Un cuvânt bun, o vorbă bine aleasă fac, sunt, de multe ori, un adevărat balsam pentru suflet. În niciun caz nu trebuie să râdem sau să ne bucurăm de necazurile altora. Altfel, foarte curând, soarta va da o lovitură grea.

Citește și Horoscop 2021. Zodiile care te lasă cu OCHII ÎN SOARE

Atenție mare la porția din farfurie: dacă mâncați prea mult, este posibil să rămâneți cu buzunarele goale. Prin urmare, limitați-vă la porții mici, cât să vă potoliți foamea. 

Nu dezvăluiți nimănui ce ați visat în noaptea de miercuri spre joi. Se spune că unele dintre ele, în special cele rele se vor împlini dacă le veți povesti. În timp ce cele bune, dimpotrivă, vor pierde șansa de a prinde viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

De ce americanii vor să interzică TikTok

TikTok și proprietarul rețelei de socializare,...

Porturile belgiene, invadate de mașini electrice chinezești

Consecință a volumului impresionant de producție al...

Bijuterii: Richemont achiziționează grupul italian Vhernier

Gigantul elvețian Richemont, proprietar printre altele...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel