Lala, manager OK MEDICAL: S-a dovedit că acest lockdown nu a fost o soluţie extrem de eficientă (VIDEO)
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Mihai Lala, managerul OK MEDICAL
Mihai Lala, managerul OK MEDICAL
Mihai Lala, managerul OK MEDICAL a vorbit în cadrul evenimentului "Criza coronavirusului: Reguli obligatorii pentru o relansare responsabilă" despre faptul că economia şi societatea, în general, nu va putea suporta un noul "lockdown".

"Noi ne-am confruntat cu aceleași probleme inițial pentru că nimeni nu a știut cum să manageriască această epidemie care s-a transformat în pandemie, motiv pentru care având în vedere că sănătatea societății per ansamblu are un impact în economia per ansamblu, trebuie să creăm un sistem care să nu întrerupă eficiența productivității, așa cum s-a întâmplat în perioada de lockdown, ca să zic așa.", a declarat Mihai Lala, manager OK MEDICAL.

"Vă daţi seama că societatea şi agenţii economici sunt mult mai nelămuriţi, mult mai în ceaţă decât un specialist în domeniu. Motiv pentru care am creat programul ‚Relansare responsabilă’ care să adune informaţia de la toate instituţiile respectabile din lume, de la autorităţile statului, să o proceseze în mod logic şi cu o expertiză reală a unei echipe de profesionişti."

"În final vom veni cu variante personalizate pentru fiecare tip de activitate, atât economică, precum şi personală. Oamenii nu ştiu ce trebuie să facă dacă au un coafor, un office building etc... Fiecare activitate are un specific. (...) S-a dovedit că acest lockdown nu a fost o soluţie extrem de eficientă. În opinia mea, a fost o măsură prin care s-a amânat acest val al pandemiei. În condiţiile în care va exista o nouă creştere de cazuri, nu cred că economia mondială, naţional vor putea suporta un nou lockdown. Prin urmare, va trebui să găsim soluţii să trăim, să activăm, dar să minimizăm riscul de infectare şi să maximizăm răspunsul", a explicat Mihai Lala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Forajul din perimetrul Caragele, reluat de Romgaz

Neptun Deep este în grafic pentru începerea producţiei...

Nvidia, aprope de o evaluarea de 2 triliolane de dolari

Acțiunile producătorului de cipuri au crescut vineri cu...

Soluție olandeză pentru dezvoltarea cipurilor

Este vorba despre un program special ce presupune,...

Binance, amendată din cauza activităților ilicite

După ce de-a lungul timpului platforma de criptomonede...

Pensia de urmaș. Când încetează plata și când se reia

Legea pensiilor prevede condițiile în care pensiile de...

Acțiunile europene au închis vineri pe un trend ascendent

Acțiunile europene au închis vineri la un maxim record...

Explicațiile ANAF despre problemele sistemului e-Transport

ANAF a transmis un comunicat în care abordează...


pixel