Leadershipul creativ, în plină expansiune: Înscrieri la Creative MBA - doar 30 de locuri disponibile

Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Leadership creativ
Leadership creativ
În doar 5 ani, între 2015 și 2020, în România s-a triplat numărul de companii din sectorul creativ, contribuind semnificativ la PIB-ul național. Doar 30 de locuri disponibile la singurul program de MBA din Europa de Sud-Est dedicat exclusiv industriilor creative și culturale.

Antreprenorii, managerii și profesioniștii care caută să-și scaleze afacerile, să atragă finanțări și să navigheze eficient piețele locale și internaționale pot aplica la Creative MBA, singurul program din Europa de Sud-Est dedicat exclusiv industriilor creative și culturale. 

Dezvoltat de Bucharest Business School-ASE, programul este conceput să răspundă provocărilor specifice ale leadershipului creativ, într-un sector care, până în 2030, va contribui cu aproximativ 10% la PIB-ul global. Cu o abordare practică, acces la mentori de talie internațională și oportunități de networking strategic, Creative MBA pregătește antreprenorii pentru leadership adaptat economiei creative globale.

„Liderii de business se confruntă adesea cu provocarea de a-și transforma viziunea într-un business scalabil. Creative MBA oferă exact acel toolkit strategic necesar pentru a face saltul de la idee la o afacere sustenabilă. Programul nostru creează spațiul în care creativitatea întâlnește rigoarea antreprenorială, iar participanții învață cum să-și finanțeze proiectele, să construiască parteneriate valoroase și să își extindă impactul pe piețele internaționale.” declară Dalia Bologan, Creative MBA Program Director.

Ce beneficii vor avea studentii:

  • Abordare practică cu 70% din conținut este dedicat studiilor de caz, proiectelor aplicate și colaborărilor intersectoriale;

  • Acces la expertiză internațională și cursuri susținute de profesori de la universități de top, precum Bocconi, Nova School of

  • Business and Economics sau Accademia Costume & Moda;

  • Experiențe internaționale de învățare: două călătorii de studiu în Atena și Roma, co-finanțate prin Erasmus+;

  • Conținut relevant pentru antreprenori module despre strategie de afaceri, management financiar, inovație, AI în business, branding și leadership;

  • Acces la o rețea internațională de mentori și profesioniști din industriile creative.

În contextul în care industriile creative câștigă tot mai multă relevanță economică la nivel global, cu o estimare de 10% din PIB-ul mondial până în 2030, programul vine ca un răspuns 

la nevoia de leadership adaptat acestui sector dinamic. În România, sectorul creativ a înregistrat o triplare a numărului de companii între 2015 și 2020, contribuind semnificativ la PIB-ul național.

Sunt disponibile doar 30 de locuri, iar procesul de admitere se desfășoară în trei etape: o preselecție, urmată de depunerea dosarului de candidatură și de interviul cu comisia de admitere. Interviurile sunt programate pentru lunile mai, iulie și septembrie, în limita locurilor disponibile. 

Taxa de școlarizare este de 4.000 euro și poate fi achitată în tranșe semestriale.

Pentru mai multe detalii despre program și procesul de înscriere dați click AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Bani. Freepik.com
Proiect / Foto: Freepik
Freepik.com
Miniștrii cabinetului Bolojan / Foto: Octav Ganea / Inquam Photos
Cumpărături online / FOTO: Freepik
BVB
Birou. Freepik.com
Foto: Pexels.com
Comisia Europeană propune reducerea folosirii gazelor în UE cu 15%
Dolari. Freepik.com
Donald Trump / Foto: Casa Albă / Daniel Torok
Dragos Anastasiu / Foto: gov.ro
Alexandru Nazare
ANAF

ANAF urmează să aibă un nou șef

Adrian Nicușor Nica a fost desemnat pentru a prelua conducerea Agenției...

Bancnote
Noile telefoane Nothing
Bogdan Ivan și partenerii kazahi
Bursa de Valori București
Registrul Auto Roman
Ciprian Tătărușanu și Alin Dobre
George-Sergiu Niculescu
Foto: Freepik.com
Stradă din București, noaptea / Foto: Lawrence Krowdeed / Unsplash
Banca Națională a României

Cât aur şi valută are Banca Naţională în rezerve

La 30 iunie 2025, rezervele valutare la Banca Naţională...


pixel