Libra Internet Bank lansează Libra Pay. Ce avantaje oferă
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Se pot efectua o mulțime de operațiuni
Se pot efectua o mulțime de operațiuni
Libra Internet Bank lansează Libra Pay, aplicaţie disponibilă pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android, prin care clienţii persoane fizice care deţin carduri Libra emise sub sigla Mastercard pot plăti cu telefonul în locul cardului şi, de asemenea, pot retrage bani de la bancomatele care dispun de tehnologie contactless şi au afişată sigla Mastercard.

"Plata cu telefonul este un pas firesc pentru Libra Internet Bank, în condiţiile în care vorbim despre una dintre cele mai solicitate funcţionalităţi din partea clienţilor noştri persoane fizice. Astăzi, pentru telefoanele care folosesc Android. În curând, şi pentru alte sisteme de operare utilizate pe dispozitivele mobile", a declarat, într-un comunicat, Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play, clienţii având apoi posibilitatea înrolării cardurilor cu ajutorul tehnologiei NFC.

Citește și OTP Bank dă în judecată Guvernul din Croația

Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiţii New Century Holdings din 2003. Cu o reţea de 55 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor şi acordă o atenţie deosebită tehnologiei moderne şi parteneriatelor cu fintech-urile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel