ASF schimbă regulile jocului! Noi termene și sancțiuni pentru fondurile de pensii
Autoritatea de Supraveghere...
Rețeaua de socializare cu scop profesional, deținută de Microsoft, a folosit tehnologia de la OpenAI, creatorul ChatGPT pentru a dezvolta aceste funcții.
LinkedIn are peste 950 de milioane de membri, dintre care marea majoritate nu plătesc pentru acest serviciu. Veniturile principale ale companiei provin în general de la recrutori și profesioniști din domeniul marketingului, afirmă Reuters.
Cei care caută un job pe această platformă folosesc filtre de date, cuvinte cheie și alte metode ale motorului de căutare într-un limbaj pe care baza de date a LinkedIn îl poate înțelege. Odată cu implementarea noii tehnologii, utilizatorii pot pune aceeași întrebare în scris iar computerul poate răspunde direct la acestea, iar ulterior să îi facă acestuia mai multe sugestii.
Ryan Roslansky, directorul executiv al LinkedIn, a declarat pentru Reuters că, într-o epocă în care titlurile posturilor se schimbă rapid, LinkedIn încearcă să încurajeze angajarea persoanelor ale căror competențe corespund cerințelor postului, indiferent de titlu sau de educație.
"Când te concentrezi doar pe faptul că cineva a urmat o școală din Ivy League sau a lucrat la Google, vorbești despre un set foarte restrâns de persoane pe care toată lumea încearcă să le angajeze. Atunci când te concentrezi pe competențele necesare pentru a da randament în mod eficient, dintr-o dată, vezi că există zeci de mii de candidați", a spus el.
LinkedIn adaugă instrumente similare pentru profesioniștii din domeniul vânzărilor care caută potențiali clienți și introduce, de asemenea, un instrument care va folosi inteligența artificială pentru a citi site-ul web al unei companii și a crea o campanie de marketing pentru produse și servicii business-to-business, care va rula apoi pe site-ul LinkedIn.
Compania, care a avut venituri de peste 15 miliarde de dolari în ultimele 12 luni, nu intenționează să perceapă taxe suplimentare pentru noile funcții.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Autoritatea de Supraveghere...
RAR avertizează că peste 85.000...
Ciprian Tătăruşanu, fostul...
Curs valutar BNR, 1 iulie 2025.
Germania vrea să salveze...
UE cere eliminarea imediată a...
Administrația Fondului pentru...
La 30 iunie 2025, rezervele valutare la Banca Naţională...
DGAF a identificat o fraudă...
Emmanuel Macron trage un semnal...
Renault ar urma să raporteze în...
Guvernul a adoptat, prin Ordonanță de Urgență, abrogarea...
ANAF informează că a identificat o fraudă de peste 1,3...
Grupul bancar spaniol BBVA a anunţat luni că va merge...
Guvernul României a adoptat...
O parte a bannerului uriaș...
CSAT a decis luni că evaziunea...
Guvernul a adoptat luni, 30 iunie 2025, o ordonanță de...
United Microelectronics Corp....