LOTO. SUMA COLOSALĂ care așteaptă să fie câștigată
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Loto
Loto
Un report de peste 27,88 milioane de lei (peste 5,66 milioane de euro) se înregistrează la categoria I a jocului Joker, în cadrul extragerilor loto care au loc joi, iar la Loto 6/49, categoria I, este în joc o sumă de peste 12,39 milioane de lei (peste 2,51 milioane de euro), informează Loteria Română.

La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 1,54 milioane de lei (peste 313.000 de euro), iar la Noroc Plus se înregistrează un report cumulat de aproximativ 31.300 de lei.

Potrivit sursei citate, la Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste un milion de lei (peste 216.500 de euro), iar la Super Noroc este în joc la categoria I un report în valoare de peste 95.000 de lei (peste 19.300 de euro).

Joi, 20 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de duminică, 16 mai, Loteria Română a acordat 32.161 de câştiguri în valoare totală de peste 1,9 milioane de lei.

Citește și: LOTO. Report de 5,66 milioane euro la JOKER. Un român este MAI BOGAT

La tragerea Joker de duminică, 16 mai, s-a câştigat premiul de categoria a II-a în valoare de 193.276,53 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Reşiţa şi a fost completat cu două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus. La aceeaşi tragere, s-a câştigat şi premiul de categoria a III-a în valoare de 125.822,97 lei, iar biletul norocos a fost jucat la o agenţie din sectorul 5, Bucureşti şi a fost completat, de asemenea, cu două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus.

De asemenea, la tragerea Loto 5/40 de duminică, 16 mai, s-a câştigat premiul de categoria a II-a în valoare de 146.689,20 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Bistriţa şi a fost completat cu patru variante simple Loto 5/40. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel