Luna Neagră. Vine HAOSUL! Până la vară va fi o perioadă TENSIONATĂ
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
NASA trebuie să trimită oamenii pe Lună URGENT
NASA trebuie să trimită oamenii pe Lună URGENT
Suntem într-o perioadă de Lună Nouă cu Lună Neagră, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă destul de lungă și tensionată, extrem de încordată, presărată cu probleme de tot felul, pentru că, în următoarele aproximativ 30 de zile, vor ieși la iveală părțile întunecate ale firii omenești.

Iată de ce, atrage atenția și recomandată, în același timp, astrologul Cristina Demetrescu, trebuie să fim atenţi la impulsivitatea noastră, la bani, la relaţiile conjugale, într-un cuvânt la tot, relatează Antena3. 

"E Lună Nouă cu Lună Neagră, o perioadă un pic mai tensionată. Lună nouă avem în fiecare lună, acum este Lună Nouă în Taur, dar şi cu Lună neagră foarte aproape, este o conjuncţie care scade destul de mult vibraţia.

Aş spune că e o Lună nouă care avertizează cam o lună de zile, până pe 10 iunie - când vom acea eclipsă de soare - că vom avea o perioadă destul de intensă din punct de vedere astrologic, cu căderea pe vibraţii mai joase, telurice.

Taurul e o zodie a banilor, trebuie să avem grijă pe ce cheltuim, pentru că ispitele sunt un pic mai sonore, lumea vrea să facă lucruri pe care nu le-a făcut de un de zile.

Citește și LOTO. CÂȘTIGURI importante la jocul de DUMINICĂ. Detalii

Şi viciile pot reprezinta o problemă, conjunctura astrală scade un pic vibraţia şi trebuie să fim un pic atenţi la noi, la impulsivitate, la dialog, la încăpăţânările noastre, la cum ne putem înşela într-o anumită problemă.

Luna neagră nu reprezintă o realitate, ci o parte întunecată din viaţa noastră în care noi putem să dăm o tentă mai stranie unei situaţii care poate fi privită şi dintr-un unghi mai solar.

Aşa că s-ar putea ca în următoarea lună să facem un pic praf anumite aspecte din viaţa noastră, să stârnim nişte probleme, să punem în discuţie anumite minusuri pe care le avem, frustrări.

Atenţie şi în relaţiile conjugale, ce probleme ies la suprafaţă în această lună, ca să ştie lumea că e de la astre, şi nu sunt nişte probleme atât de grave care nu pot fi depăşite", a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Mii de zboruri anulate în toată Europa din cauza unei greve

Veşti proaste pentru cei care au programate, zilele...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel