Mărturisire șocantă a prințului Harry: Nu am știut asta până nu am întâlnit-o pe Meghan
26 oct, 17:24, de  Oana Pavelescu
Prințul Harry a spus că i-au trebuit „mulți ani” să-și dea seama că există prejudecăți rasiale inconștiente, dar a adăugat că: „Ignoranța nu mai este o scuză”.
Prințul Harry
Prințul Harry

Harry a descris, într-un recent interviu citat de The Times, că nu știa nimic despre prejudecățile rasiale inconștiente până când nu a învățat să trăiască în pielea soției sale.

Harry, a cărui soție, Meghan, are o mamă neagră și un tată alb, a spus că nimeni nu poate pune degetul și să spună că: asta e părtinirea inconștientă.

„Dar odată ce îți dai seama sau te simți puțin inconfortabil, atunci îți revine a te educa, pentru că ignoranța nu mai este o scuză”, a spus el. „Chiar și având educația pe care am avut-o, habar nu aveam ce este prejudecata rasială inconștientă. Habar n-aveam că există. Și apoi, cât de trist este să spun, mi-au trebuit mulți, mulți ani să-mi dau seama cum este să trăiești în pielea soției mele ".

Harry și Meghan, ACUZAȚI în SUA. Ce au făcut

Harry, care a acordat interviul din locuința sa din Santa Barbara, California, a spus că: ”Va fi nevoie de fiecare dintre noi pentru a schimba cu adevărat lucrurile și oricine se împotrivește trebuie să se uite îndelung și serios în oglindă. Pentru că, așa cum am spus, acest lucru nu este negru versus alb”. 

„Aceasta este o mișcare globală. Trenul a părăsit gara. Dacă nu sunteți în el acum, urcati-vă, deoarece există atât de multe lucruri pe care le putem face. Și, fiind eu însumi tată, cel mai important lucru al vieții, cred, pentru mine, este să încerc să las lumea un loc mai bun decât atunci când ai găsit-o”.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SFÂRȘITUL pandemiei? OMS ne spune ce înseamnă VACCINAREA

Responsabilii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS)...

Marcel Ciolacu, anunţ sumbru pentru români, legat de salarii

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a explicat ce se poate...

Prințul Harry a spus NU! Meghan s-a întors acasă

Nu, prințul Harry este decis să nu cedeze, să nu se lase...

Burse școlare 2020-2021. Valoare. Decizie de ultimă oră

Având în vedere că, potrivit Legii nr. 38/2019, valoarea...

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro