Meghan Markle a dezvăluit o fotografie adorabilă a lui Archie
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Meghan Markle și Ellen DeGeneres
Meghan Markle și Ellen DeGeneres
Meghan, ducesa de Sussex, a făcu publică o nouă fotografie adorabilă a fiului ei și al prințului Harry, Archie, în timpul unui interviu acordat joi realizatoarei TV Ellen DeGeneres.

Fotografia, care a fost făcută din spate și nu dezvăluie fața lui Archie, îl arată pe regalul în vârstă de 2 ani hrănind găini în curtea din spate a casei părinților săi din California. În fotografie, Archie poartă blugi albaștri, o cămașă gri și cizme de ploaie galbene și pare să fi moștenit părul roșcat al tatălui său.

Archie este văzut, de asemenea, ținând în mână un coș, care ar fi putut fi folosit pentru a ajuta la colectarea ouălor găinilor.

Ellen DeGeneres, care locuiește în același cartier Montecito ca și Meghan Markleși prințul Harry, s-a bucurat că Archie este "atât de drăguț cu găinile" și l-a numit pe băiețel "un suflet blând".

Meghan și Harry au dezvăluit în timpul interviului lor bombă cu Oprah Winfrey, în martie, că au salvat un grup de găini de la o fermă industrială. Puii locuiesc acum într-un coteț din grădina din curtea din spate a cuplului, care are un semn pe care scrie "Archie's Chick Inn". Înființat în 2021".

Situația lui Harry și Meghan este mult mai gravă decât se credea

În discuția cu DeGeneres, Meghan, care și-a publicat prima carte pentru copii, "The Bench", în iunie, a dezvăluit că Archie "adoră să fie fratele mai mare" al surorii sale mai mici, Lilibet, în vârstă acum de 5 luni.

Cu toate acestea, creșterea a doi micuți, a spus ea, s-a dovedit a fi mult mai multă muncă. "Cineva ne-a spus mie și lui Harry că atunci când ai un copil este un hobby, iar doi copii înseamnă să fii părinte", a spus Meghan.

"Dintr-o dată ne-am dat seama, oh, da, toată lumea vorbește despre cum este cu al doilea copil, dar nimeni nu vorbește despre adaptarea pentru primul copil atunci când apare cel de-al doilea", a explicat ea.

Meghan a descris-o pe Lilibet ca fiind, în general, "o persoană care doarme bine". Dar acum că a început să-i iasă dinții, nopțile devin mai dificile - atât pentru bebeluș, cât și pentru mamă.

"Ei bine, ea este o persoană care doarme bine, dar îi ies dinții, așa că știți. Orice mamă va înțelege asta”, a explicat ea.

"Așa că da, am stat trează aproape toată noaptea", a adăugat ea râzând.

În ceea ce privește vacanța de Ziua Recunoștinței de săptămâna viitoare, Meghan este încântată să pregătească o masă pentru familia de acasă.

"Îmi place să gătesc", a declarat ea pentru DeGeneres. "Vom fi acasă și ne vom relaxa și ne vom simți bine. Este a doua noastră Zi a Recunoștinței acasă, în California, așa că va fi frumos. Va fi foarte frumos".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

Revolut face angajări în România

Compania Revolut angajează la nivel global, inclusiv în România.

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel