Miliarde de lei din espressoare de cafea. Creștere de 30%
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Cafea
Cafea
De'Longhi România, parte a Grupului De'Longhi, proprietarul mărcilor Kenwood, Braun şi De'Longhi, a înregistrat, anul trecut, o creştere de aproximativ 30% faţă de 2017,

De Longhi are o cifră de afaceri de 1,22 miliarde de lei, iar compania pregăteşte investiţii de 9 milioane euro în acest an, potrivit datelor prezentate marţi, de companie, într-o întâlnire cu presa la Cluj.

Compania operează una dintre cele mai mari fabrici din grup în Jucu, judeţul Cluj, pe platforma de 65.000 mp pe care a preluat-o în februarie 2012, unde anual produce peste 4,4 milioane de unităţi.

La uzina din Jucu, compania produce espressoare complet automate marca De'Longhi, mixere şi blendere de mână marca Braun, precum şi espressoare cu capsule pentru una dintre companiile sale partenere.

 

"Într-un an, producem peste 1,4 milioane de espressoare complet automate, 2,3 milioane de aparate electrocasnice mici pentru prepararea alimentelor, precum şi 700.000 de espressoare cu capsule", spune Massimo Paronitti, director de Operaţiuni pentru Europa, în cadrul grupului.

De'Longhi Group a deschis anul trecut şi un birou comercial în România.

"Dacă ne uităm la categoriile espressoare complet automate şi blendere de mână, 85% din vânzările noastre din 2018 sunt reprezentate de produse fabricate în unitatea noastră din Jucu şi suntem bucuroşi să vedem că publicul din România are o apreciere deosebită pentru aparatele produse local", afirmă Peter Ferluga, director comercial al De'Longhi România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

De ce americanii vor să interzică TikTok

TikTok și proprietarul rețelei de socializare,...

Porturile belgiene, invadate de mașini electrice chinezești

Consecință a volumului impresionant de producție al...

Bijuterii: Richemont achiziționează grupul italian Vhernier

Gigantul elvețian Richemont, proprietar printre altele...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel