Acești compuși formează un complex cu protează (o enzimă care este responsabilă de degradarea proteinelor și nutriția coronavirusului) și ARN replicază (responsabilă de reproducere și adaptarea la corpul gazdei), blocându-le activitatea.
„Am analizat mucegaiul Aspergillus, care este un produs natural. Este același care provoacă leziuni pulmonare. Cu toate acestea, nu există nicio șansă de micoză la consumul de medicamente. Acești compuși cu greutate moleculară mică sunt doar izolați în mucegai. Nu se pot reproduce ”, a declarat Vladimir Potemkin, șeful Laboratorului de cercetare științifică al Universității mai sus menționate.
Conform estimărilor preliminare, un medicament bazat pe acești compuși va avea un efect antiviral puternic și, în același timp, va fi mai puțin toxic decât medicamentele existente. Acum, cercetătorii trebuie să verifice, în vitro, descoperirea lor la Universitatea din New Delhi, pe culturi de enzime. Universitatea din Pernambuco va examina efectele substanțelor concentrate asupra animalelor infectate.
Citește și Prețul unui test RT-PCR a SCĂZUT. Care sunt actualele TARIFE
Oamenii de știință au la dispoziție doi ani pentru a demonstra rezultatul. Această condiție a fost stabilită în cadrul grantului țărilor BRICS, alocat oamenilor de știință pentru a crea un remediu eficient împotriva coronavirusului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Sindicatul Angajaților din...
Înalta Curte de Casație și...
Într-o mișcare istorică,...
Ministerul Finanţelor (MF) a...
Bursa de la Bucureşti a deschis...
În perioada 1.I - 30.XI.2024,...
Transelectrica își planifică...
Averea miliardarilor crește...
Donald Trump a declarat...
Noua criptomonedă a lui Donald...
Circa 1.000 de angajaţi ai...
Astăzi explorăm subiecte care aduc în prim-plan decizii...
Începând din acest weekend, călătorii care utilizează...
Președintele ales Donald Trump...
Construit în doar 10 zile la...
Aprovizionarea cu apă în...
Persoanele afectate de...
Câştigul salarial mediu net...
Un incident bizar în Polonia a dus la demiterea unui...
Bursa de Valori Bucureşti (BVB)...
Directorul Mercedes-Benz, Ola Källenius, sugerează o...
Serviciile TikTok au fost suspendate în Statele Unite,...