Nokia lansează în Japonia un nou program bazat pe inteligență artificială
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Nokia
Nokia
Este vorba despre un program ce-și propune să formeze arhitecți de rețea, accelerând astfel adoptarea AI și a practicilor de automatizare a rețelei din Japonia.

Cu expertiza sa vastă și un portofoliu de top de soluții de rețea activate de AI, Nokia va da putere întreprinderilor și furnizorilor de servicii de comunicații japoneze în era acestor rețele. 

Programul de instruire pentru întreprinderi bazat pe inteligența artificială face parte din strategia tehnologică în curs de desfășurare a Nokia pentru 2030, cu scopul de a echipa furnizorii de servicii de comunicații, companiile și industriile și de a se pregăti pentru puterea inteligenței artificiale în anii următori.

Masahiro Okazaki, șeful departamentului de afaceri și parteneri pentru infrastructura de rețea la Nokia Japonia, a declarat: „Apariția inteligenței artificiale este o schimbare a jocului pentru industria telecomunicațiilor, în special pe piețele de vârf precum Japonia. Pe măsură ce companiile navighează în era 5G și se pregătesc pentru 6G, investiția în AI nu este doar o opțiune, ci este un imperativ strategic. Programul de instruire pentru rețele de întreprindere alimentat de AI al Nokia abordează direct această problemă, permițând arhitecților de rețea să valorifice această tehnologie transformatoare”.

Citește și Tehnologia 6G, de cinci ori mai rapidă decât viteza medie a telefoanelor 5G

Citește și Nokia, ”ia cu asalt” locuința conectată. A lansat o ofertă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Foate firmele, obligate să accepte plata cu cardul

Începând cu 16 iunie, Legea 406/2023 impune firmelor,...

Revolut se pregătește să vândă multe acțiuni, înainte de IPO

Compania are în vedere să vândă acțiunile, în valoare de...

Noi beneficiari ai normei de hrană. Modificare a OG 26/1994

A fost depusă la Senat o propunere legislativă pentru...

Dan Vardie: "Mașinile diesel nu mai au viitor"

Dan Vardie, preşedintele Asociaţiei Producătorilor şi...


pixel