Ouăle fierte (consumate cu moderație) nu fac rău ficatului, ba din contră, oul este un aliment foarte valoros pentru refacerea ficatului, a declarat Mihaela Bilic la Digi 24.
Așături de drob, oul este ingredientul mesei de Paște care este cel mai dietetic, adaugă medicul.
În schimb, maioneza este, potrivit medicului nutriționist, o adevărată bombă pentru organism întrucât conține extrem de mult ulei de floarea soarelui.
„Noi consumăm foarte mult ulei de floarea-soarelui. Avem această percepție, că tot ce e vegetal e sănătos, dar uleiul de floarea-soarelui înseamnă omega 6, care este proinflamator”, subliniază Mihaela Bilic.
Citește și: Un cutremur de 6,8 s-a produs azi noapte. Află UNDE s-a produs
Ideal ar fi să fie scoasă salata boeuf de la masa de Paști. Sunt atât de multe legume proaspete, încât nu are niciun rost să mai fierbem legumele pentru o salată boeuf, spune medicul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Gabriel Biriș, avocat...
Leul pierde teren în fața euro...
Suspendarea, reverificarea și...
Ministerul Agriculturii și...
Mai mulți contribuabili au...
România înregistrează cea mai...
Marshall şi Romaero au anunţat vineri o colaborare ce...
Lucrările de construcții au...
Bursa de Valori Bucureşti (BVB)...
Agenţia Naţională de...
Analistul fiscal Gabriel Biriș...
România a avut două săptămâni...
Banca Națională a României a...
Primăria Sectorului 1 anunţă pe...
Guvernul schimbă regulile...
Industria românească...
Capitala face front comun...
Avertizări meteo și hidrologice...
Apa Nova Bucureşti declină...