O bancă românească oferă avantaje clienților
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Clienţii persoane juridice ai Libra Internet Bank pot semna online documentele solicitate de bancă
Clienţii persoane juridice ai Libra Internet Bank pot semna online documentele solicitate de bancă
Clienţii persoane juridice ai Libra Internet Bank pot semna online documentele solicitate de bancă, prin semnătură electronică pusă la dispoziţie gratuit în internet banking, potrivit unui comunicat al instituţiei financiare. 

"Într-o perioadă a digitalizării accelerate şi a rapidităţii, simplificarea modului de lucru cu clienţii rămâne una dintre preocupările noastre fundamentale. Odată cu această facilitate, aducem o nouă îmbunătăţire experienţei bancare a clienţilor noştri. Clienţii nu mai trebuie să se mai deplaseze la bancă pentru semnarea documentelor şi câştigă, astfel, foarte mult timp, pe care îl pot dedica altor scopuri", a declarat Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are un profit colosal !În creştere cu 21%

Primul client al băncii care a folosit acest serviciu a fost un medic din judeţul Sibiu, care a utilizat secţiunea dedicată din internet banking pentru semnarea unui contract de credit destinat finanţării activităţii curente a cabinetului său medical. Serviciul va fi pus la dispoziţia clienţilor în mod gradual.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiţii New Century Holdings (din 2003), are o reţea de 54 de sucursale. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor şi acordă o atenţie deosebită tehnologiei moderne şi inovaţiei în banking.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel