Arieratele bugetului general consolidat au scăzut la 520 milioane de lei
Arieratele bugetului general...
Vaccinul dezvoltat de Pfizer, care, pe baza datelor iniţiale, a demonstrat o eficacitate de peste 90% în prevenirea COVID-19, trebuie transportat şi păstrat la -70 grade Celsius, semnificativ sub standardul de temperatură de 2-8 grade Celsius pentru vaccinuri.
'Suntem încrezători că rezultatele acestui program-pilot de livrare a vaccinurilor va servi ca model pentru alte state ale SUA şi pentru guverne internaţionale, în contextul în care acestea se pregătesc să implementeze programe eficiente de vaccinare COVID-19', a transmis Pfizer luni într-un comunicat.
Pentru acest program au fost selectate Rhode Island, Texas, New Mexico şi Tennessee, luându-se în calcul diferenţele dintre ele în ce priveşte mărimea totală, diversitatea populaţiei, infrastructura de imunizare şi nevoia de a ajunge la persoane din aşezări urbane şi rurale variate.
Cele patru state nu vor primi doze de vaccin mai devreme decât altele şi nici condiţii speciale în virtutea programului pilot, a precizat Pfizer.
COVID-19. Cine sunt creatorii VACCINULUI care va salva lumea
Compania se aşteaptă să strângă suficiente date de siguranţă despre vaccin pe baza testelor pe scară largă de ultimă fază, aflate în desfăşurare, până în a treia săptămână din noiembrie înainte de a cere autorizarea pentru utilizare de urgenţă.
Pfizer şi partenerul său BioNTech SE au încheiat un acord de 1,95 miliarde de dolari pentru a livra 100 milioane de doze de vaccin guvernului SUA, care deţine opţiunea de a mai cumpăra 500 milioane de doze suplimentare.
Puţin mai devreme luni, rivalul Pfizer, compania Moderna, a anunţat că vaccinul său experimental are o eficacitate de 94,5% în prevenirea COVID-19, pe baza datelor preliminare ale testării de ultimă fază, un anunţ care a impulsionat speranţele că un vaccin împotriva bolii cauzate de noul coronavirus ar putea fi disponibil pentru inoculare în curând.
Atât vaccinul dezvoltat de Pfizer, cât şi cel al Moderna utilizează o tehnologie nouă, denumită ARN mesager sintetic, care activează sistemul imunitar împotriva virusului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Arieratele bugetului general...
Conform sondajelor la ieșirea de la urne, CDU/CSU au...
România, în fruntea producției...
Favoriți în sondaje,...
După o serie impresionantă de...
Litiul, cobaltul și nichelul...
Autoritățile din Grecia monitorizează situația seismică
Angajații federali obligați să...
Ursula von der Leyen merge luni la Kiev, iar Emmanuel...
SUA apără acordul propus de...
O decizie dificilă pentru...
Președintele argentinian Javier...
Care este țara europeană care plătește abonamentul...
Despre ultimele decizii ale președintelui Trump, despre...
Rating susţinut de apartenenţa...
Cum poți obține 500 de lei de...
Un avertisment adresat în...
Ministrul Finanțelor se află la...
Declinul social-democraților...
Portofoliul Berkshire Hathaway,...
SUA reacționează la taxele...
Reciclarea textilelor,...
Pe de altă parte, Bitpanda, a...
Rețea extinsă de conducte...
Termenele de livrare care ar putea determina...
Cel mai bogat om din lume, devenit mâna dreaptă a...
Aplicația de inteligență...