Problemele neștiute ale Prințului William. S-a luptat cu ANXIETATEA
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Prințul William
Prințul William
Prinţul William, nepotul reginei Elisabeta a II-a, a mărturisit că problemele cu vederea la distanţă l-au ajutat să-şi depăşească starea de anxietate când trebuia să susţină discursuri, întrucât nu putea distinge foarte bine figurile celor prezenţi la eveniment, relatează EFE.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani şi al doilea pe linia de succesiune la tronul britanic, a făcut această mărturisire cu prilejul unui documentar despre importanţa îngrijirii sănătăţii mintale.

Coronavirus: Austria își ajută artiștii cu bani

Vorbind despre anxietate ca problemă medicală, prinţul William a dezvăluit că şi el a trecut prin astfel de stări când trebuia să susţină discursuri importante.

"Vederea mea a început să slăbească puţin câte puţin pe măsură ce înaintam în vârstă şi nu obişnuiam să port lentile de contact, astfel că atunci când pronunţam discursuri nu puteam vedea chipurile în depărtare", a mărturisit fiul regretatei Diana, prinţesă de Wales, într-un documentar care va fi difuzat joi seară de BBC.

"Feţele erau înceţoşate şi nu puteam să-mi dau seama dacă cineva din sală mă priveşte. Văd suficient de bine de aproape şi pot citi de pe hârtie, dar nu pot vedea departe în sală. Iar acest lucru m-a ajutat foarte mult să-mi înving anxietatea", a spus William.

Anul trecut, prinţul William i-a adus un omagiu străbunicului său, regele George al VI-lea (tatăl Elisabetei a II-a), care suferea de bâlbâială şi era cunoscut pentru dificultăţile sale de a vorbi în public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel