Rabla 2019 are un succes uriaș. Care sunt bonusurile
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Parcul de masini se reinnoieste
Parcul de masini se reinnoieste
Rabla Clasic și Plus 2109 au demarat astăzi cu peste 4.000 de prime dintr-un total de 35.000.

"Spectaculos! Astăzi s-a dat startul Programului Rabla, iar în intervalul 10:00-16:00 au fost rezervate deja peste 4.000 de prime de casare, din totalul de 35.000. Ritmul în care românii accesează programul este mai rapid ca niciodată!", scrie Ministerul Mediului.

Vineri s-a dat startul în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus 2019, fiind alocat un buget de 320 de milioane de lei.

"Le spun tuturor românilor că de vineri, din data de 12 (aprilie, n.r.), se pot deja înscrie în Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Le doresc succes să-şi cumpere o maşină nouă. Îmi doresc aşa cum am făcut şi anul trecut să reuşim cu ajutorul Guvernului să dublăm suma pe care acum o avem înscrisă în buget, de 320 milioane lei pentru circa 35.000 de prime de casare. Îmi doresc foarte mult ca programul pe care azi îl lansăm să se dovedească şi în această ediţie a fi unul iubit de români şi care să poată să aducă un plus din toate punctele de vedere pentru noi toţi", a spus ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

 6.500 lei va fi prima plus un ecobonus de 1.000 de lei sau de 1.700 lei pentru automobilele hibrid. Se va păstra ecobonusul de 10.000 de euro pentru achiziţionarea unei maşini nepoluante, 100% electrică.

Citește și:Dacia lansează seria limitată Techroad. Pe ce modele este disponibilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel