Regina Elisabeta a II-a scoate o sumă imensă din buzunar de Crăciun
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Suverana și-a făcut un obicei din a-și răsplătii agajații muncitori cu cadouri care mai de care mai speciale
Suverana și-a făcut un obicei din a-și răsplătii agajații muncitori cu cadouri care mai de care mai speciale
În afară de atribuțiile sale regale, se pare că Regina Elisabeta a II-a are o mare sarcină de dus la bun sfârșit în perioada sărbătorilor de iarnă! Pe lângă cadourile pe care le alege cu grijă pentru cei apropiați, se pare că Majestatea Sa vrea să își bucure și angajații cu daruri, gest care o costă o avere, în fiecare an! Iată câte cadouri trebuie să cumpere în total!

În perioada Crăciunului, cei mai fericiți angajați se află la Palatul Buckingham, în Marea Britanie! Venirea sărbătorilor de iarnă reprezintă un prilej în plus de bucurie pentru cei ce lucrează pentru Regina Elisabeta a II-a, având în vedere că Suverana și-a făcut un obicei din a-și răsplătii agajații muncitori cu cadouri care mai de care mai speciale, alese cu grijă, cu aprobarea atentă a acesteia.

Prințesa Charlotte nu va primi ce și-a dorit de Crăciun! Ce s-a întâmplat

Suma colosală pe care Regina Elisabeta a II-a o alocă pentru darurile de Crăciun făcute familiei și angajaților

Pe lângă membrii familiei sale, care nu este deloc una mică, Regina Elisabeta a II-a alege cadouri și pentru personalul său, care, de asemenea, nu se limitează la doar două, trei persoane! În fiecare an de sărbătorile de iarnă, Suverana se transformă ea însăși în Moș Crăciun, având în vedere multitudinea de cadouri pe care alege să le ofere. Pentru Regină, Crăciunul reprezintă și un prilej pentru a-și arăta recunoștința față de angajații săi, care au avut grijă de ea și familia acesteia pe durata întregului an.

Suverana cumpără în fiecare an de sărbători nici mai mult nici mai puțin de 620 de cadouri, pentru angajații și membrii familiei sale și, mai mult decât atât, le înmânează pe acestea, în cele mai multe cazuri, personal, în decursul lunii decembrie. Pe lângă cadourile pentru care are nevoie de multă inspirație, Regina trimite, de asemenea, 750 de felicitări de Crăciun semnate personal, peste tot în lume, potrivit Mirror.co.uk.

Bineînțeles, că toate darurile, având în vedere și multitudinea lor, nu sunt deloc ieftine, iar surse au povestit pentru tabloidul anterior menționat că Majestatea Sa scoate din buzunar în jur de 30 000 de lire în fiecare an pentru acest obicei.

De asemenea, pe lângă darurile oferite, Regina obișnuiește să le ofere membrilor personalului său și budincă de Crăciun. Se pare că această tradiție a fost pornită de tatăl său, Regele George al VI-lea, și de bunicul său, George al V-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...


pixel