S-a aflat cât faci cu trenul de la MARE la Timișoara: tot atât cât îți ia ca să ajungi în JAPONIA
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Trenurille au intârzieri mari
Trenurille au intârzieri mari
Trenul INTER REGIO care a plecat miercuri seara din Mangalia a ajuns în Timișoara după aproape 30 de ore. Un timp similar l-a avut și trenul Mangalia-Arad, care a ajuns la destinație după 26 de ore.

Trenul care a plecat miercuri din Mangalia spre Arad - în care se aflau și 30 de copii - a avut o întârziere de 600 de minute. Drumul a durat în total 26 de ore.

Coincidența face ca, tot în acestă perioadă, să fi ajuns în țară echipa națională olimpică de fotbal.

Lotul echipei României a revenit vineri dimineaţa la Bucureşti, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după un drum de aproximativ 30 de ore, care a presupus şi o escală la Istanbul. Distanța totală parcursă de tricolori fiind de peste 9.000 de kilometri.

INCENDIILE din Turcia DAU PALPITAȚII turiștilor din Antalya

Trenul INTER REGIO care a plecat din Mangalia miercuri seara, ar fi trebuit să ajungă la Arad joi, la prânz. Pasagerii au sosit la destinaţie însă cu zece ore mai târziu, în jurul orei 23:00, după un drum de 26 de ore. Printre aceștia se aflau și 30 de copii care se întorceau din tabăra de judo de la Costinești, notează ProTv.

Dacă vi se pare mult, aflați că trenul Mangalia-Timişoara, a ajuns la destinaţie după 29 de ore, timp în care s-au defectat două locomotive. Pasagerii au primit însă apă și un corn.

”În cursul nopţii, la ora 02.10, personalul CFR SA a finalizat lucrările de remediere a deranjamentelor la linia de contact şi a fost repus sub tensiune sistemul de alimentare cu energie electrică pe firul I, între staţiile Feteşti - Bărăganu şi pe trei linii din staţia Feteşti. Astfel, de la ora 02:10, toate trenurile de călători spre şi dinspre Litoral circulă între staţiile Feteşti - Bărăganu, pe firul I, doar cu locomotive electrice, întârzierile pe magistrala Bucureşti - Constanţă reducându-se, astfel, la 10-15 minute”, transmite CFR SA.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel