S-a trezit din somn cu un meteorit în pat
Autor: Oana Pavelescu | 13 oct, 15:02
Femeia a fost mau mult decât norocoasă
Femeia a fost mau mult decât norocoasă
Evenimentul neobișnuit a avut loc în orașul canadian Golden din British Columbia, pe data de 4 octombrie anul curent.

Ruth Hamilton dormea când s-a trezit brusc în momentul în care a auzit un zgomot puternic și a simțit pe față resturi de moloz.

"Am sărit și am aprins lumina, nu puteam să-mi dau seama ce naiba se întâmplase", a declarat ea pentru publicația locală Castlegar News.

Din fericire, femeia nu a fost deloc rănită.

Când s-a uitat în camera ei, a descoperit o gaură în tavan și o piatră pe pernă. Nesigură și puțin speriată, ea a sunat la poliție.

G Ad:

Poliția a emis prima teorie că piatra provenea de pe un șantier din apropiere însă această teorie s-a dovedit a fi incorectă.

"Am sunat la proiectul Canyon pentru a vedea dacă a avut loc vreo explozie însă acest lucru nu s-a întâmplat”, a declarat Hamilton.

Însă cei de pe șantier au spus că au văzut "o lumină strălucitoare pe cer care a explodat după care s-au auzit mai multe bubuituri". Având în vedere aceste informații, atât Hamilton, cât și ofițerul au fost de acord că piatra era probabil un meteorit.

Citește și: Profeția BIBLICĂ s-a împlinit! STEAUA a căzut pe PĂMÂNT

Un meteorit este o piatră care a supraviețuit unei călătorii prin atmosfera Pământului, spune NASA pe site-ul său. Potrivit blogului Muzeului de Istorie Naturală din Anglia, "Iar șanse ca un meteorit să cadă sunt aceleași peste tot pe Pământ.

"Din nefericire, acest lucru înseamnă că majoritatea meteoriților ajung în oceane sau aterizează în zone îndepărtate, unde puțini oameni văd mingea de foc care îi precede", a continuat muzeul. Ca atare, găsirea unui meteorit este "extrem de dificilă".

Cu toate acestea, muzeul a adăugat că aproximativ 50.000 de meteoriți cunoscuți au fost colectați în întreaga lume.

Hamilton a declarat presei locale că plănuiește să păstreze meteoritul și a împărtășit că nepoții ei cred că resturile spațiale sunt "destul de mișto". Ea a mai spus că experiența i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții.

"Singurul lucru la care mă pot gândi să îl spun este că viața este prețioasă și că ar putea dispărea în orice moment, chiar și atunci când crezi că ești în siguranță în patul tău", a declarat Hamilton, potrivit Castlegar News.

Ştiri Recomandate

Lovitură după lovitură. ROBOR, imposibil de stăvilit

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

ONU avertizează! Foametea lovește această țară

Mai mult de jumătate din populația Afganistanului este...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro