Samsung cere iertare angajaților săi. Care este motivul
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Produsele Samsung au facut senzatie la CES 2019
Produsele Samsung au facut senzatie la CES 2019
Compania sud-coreeană Samsung Electronics a cerut iertare angajaților întreprinderilor sale care, din cauza muncii prestate, s-au îmbolnăvit, informează agenția Associated Press.

La conferința de presă special organizată în acest sens, directorul uneia din subunitățile producătorului de electronice, Ki Nam Kim, a vorbit în numele întregii conduceri a companiei.

Este vorba despre angajații care au lucrat în producția de semiconductoare și ecrane cu cristale lichide. Potrivit AP, zeci de lucrători s-au îmbolnăvit din cauza condițiilor de muncă: ei au suferit de afecțiuni oncologice, precum leucemie sau tumori cerebrale.

”Cerem iertare angajaților noștri care s-au îmbolnăvit, famiilor lor”, a spus Ki Nam Kim, recunoscând că întreprinderea nu a putut anticipa caracterul nociv al activităților desfășurate de aceste persoane, pentru a-i proteja.

AP menționează că scandalul izbucnit din cauza condițiilor de muncă la Samsung Electronics datează de mai bine de zece ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel