Se amână lucrările la Magistrala 6 de metrou din zona Clăbucet
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Transport în București / FOTO: Facebook TPBI
Transport în București / FOTO: Facebook TPBI
Lucrările urmau să înceapă mâine, 6 iulie. 

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI a venit cu noi precizări informează, într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook că lucrările la Magistrala 6 de metrou din zona Clăbucet se amână. 

”Lucrările de construire a Magistralei 6 de metrou, programate să înceapă la 6 iulie 2024 în zona terminalului "Clăbucet", au fost amânate pentru o dată ce va fi comunicată ulterior, întrucât firma desemnată să execute lucrările nu a obţinut încă avizele necesare. 

Ca urmare, liniile de transport în comun din zona terminalului "Clăbucet" vor funcţiona în continuare pe traseele normale”, se menționează în textul respectiv. 

De menționat că, potrivit informațiilor anterioare, lucrările urmau să se desfășoare pe Calea Griviței, din zona delimitată de intersecția cu Str. Clăbucet și Bd. Ion Mihalache și până în dreptul străzii Soveja.

Se preciza, totodată, că ”TPBI a pregătit un plan de măsuri pentru asigurarea transportului de suprafață pentru călătorii din cartierele Chitila, Bucureștii Noi, Pajura și Dămăroaia. Precizăm că planul are mai multe etape și va suferi modificări, în funcție de evoluția lucrărilor executate la Magistrala 6, pe care TPBI le va comunica public la momentul oportun”. 

Printre altele, se avea în vedere inclusiv suspendarea liniilor de tramvai 3, 24 și 45. 

Citește și Linii de tramvai suspendate! Circulație reconfigurată în zona Calea Griviței/Bd. Bucureștii Noi, Bd. Ion Mihalache

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Vești excelente pentru românii cu credite în lei. Anuțul BNR

Este vorba despre o nouă scădere a indicelui ROBOR.

Carlsberg cumpără Britvic pentru 3,9 miliarde euro

Producătorul de bere Carlsberg, care urmărește să-și...

Paramount și Skydance fuzionează, punând capăt erei Redstone

Skydance Media și Paramount Global au decis să...

Pepenele românesc, la control: Se caută urme de pesticide

O operațiune care va demara mâine, 8 iulie și va dura...


pixel