Spune în ce zi a săptămânii te-ai născut, ca să afli ce fel de om ești
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Mihai Voropchievici numerologul a explicat!
Mihai Voropchievici numerologul a explicat!
Nu mulți cunosc acest aspect, dar există o legătură strânsă între ziua săptămânii în care te-ai născut și personalitatea ta.

Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat, la Antena3, care este caracteristica fiecărei zile:

Ziua de Luni - Persoanele născute în acestă zi sunt cei foarte afectuoși, care te sufocă cu dragostea lor. Au ca activități favorabile: meditaţia și lucrul la proiecte personale.

Ziua de Marţi - Este protejata lui Marte. Acţionaţi, dar nu vă luați la ceartă. Cei născuţi marţi sunt curajoşi, competitivi, dar şi încăpăţânaţi, se aruncă în foc, cu capul înainte. Mai întâi acţionează şi apoi gândesc.

Ziua de Miercuri - E ziua lui Mercur. E corespondenţa înţelepciunii, intuiţiei, a comunicării, a rezolvării. Cei născuţi miercuri sunt stăpâniţi de dorinţa de a analiza orice. Eşti sociabil, comunicativ, apreciat de cei din jur.

Horoscop. Răsturnare de situație la sfârșitul lunii pentru aceste zodii

Ziua de Joi - Joia este patronată de Jupiter. Te ajută să stăpâneşti gândurile, să le controlezi pe cele negative. Viaţa ta are în permanenţă un sens şi un scop.

Ziua de Vineri - E patronată de Venus, zeiţa frumuseţii. Aduce plăcere, armonie, fericire. Cei născuţi vineri sunt foarte plăcuţi, pun prea mare preţ pe opiniile celorlalţi. Sunt sensibili.

Ziua de Sâmbătă - E patronată de Saturn. Cei născuţi sâmbăta sunt nişte oameni serioşi, misterioşi, pragmatici.

Ziua de Duminică - E ziua protejată de Soare. Soarele e din cele mai vechi timpuri energizant şi o planetă misterioasă. Îi dădea energie, vitalitate, forţă, putere, îl scotea în evidenţă. Tocmai de aceea, cei care sunt născuţi duminica sunt nişte oameni frumoşi, deschişi, buni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel