Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Știrile economice ale zilei 28.04.2022
Știrile economice ale zilei 28.04.2022

Presă: Destinația exotica unde a fugit șeful ANRE de scandalul facturilor astronomice

În România prețurile la energie electrică și gaze au scăpat de sub control iar guvernanții dau din colț în colț ca să dreagă busuiocul, sau ce a mai rămas din busuioc.

Criza prețurilor la energie. Mircea Coșea, întrebări cheie pentru Guvern. Cine dă banii înapoi

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că săptămâna viitoare guvernul pe care îl conduce va adopta măsurile adoptate în vederea reducerii prețurilor la gaze și energie. Profesorul Mircea Coșea consideră că deși s-a mobilizat în al 12-lea ceas, Executivul, decidenții politicii se fac vinovați pentru întârzierea acestor decizii. De fapt, consideră analistul, statul se face părtaș la situația creată.

Florin Jianu: ”Măsurile anunțate de Guvern nu ajută pe nimeni”

Florin Jianu, președintele Consiliului Național al IMM-urilor din România, a făcut câteva declarații pentru DCBusiness în legătură cu scumpirile energiei electrice și gazelor și efectul pe care acest fenomen îl are asupra afacerilor dar și impactul care reverberează în toate straturile societății.

Marius Budăi cere reevaluarea pensiilor speciale

Pensiile speciale sunt un subiect dezbătut frecvent. S-a cerut de multe ori în ultimii ani eliminarea lor, însă acest lucru pare a fi o ”misiune imposibilă”. Marius Budăi a cerut să se facă propuneri pentru reforma acestor venituri de la Ministerul Afacerilor Interne și de la Ministerul Justiției.

Creatorul criptomonedei românești Webdollar: Are propriul BLOCKCHAIN

Românii care investesc în criptomonede sigur au auzit de Webdollar! Ce este Webdollar? Redactorii DCBusiness au "săpat" pentru toate informațiile și au găsit creatorul primei criptomonede românești. De altfel, curiozitatea nu ne-a lăsat să ne oprim aici așa că vă invităm să citiți interviul cu Ionuț Budișteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel