Suedia, transformată într-un uriaș restaurant!
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Gătești singur și mănânci în aer liber
Gătești singur și mănânci în aer liber
Suedia continuă să impresioneze cu bunele ei inițiative. De data aceasta, este vorba despre un uriaș restaurant care se va deschide sub cerul liber.

Ideea aparține unor bucătari emeriți. Cei care doresc să se implice în acest proiect, nu trebuie decât să își rezerve una dintre multele mese de amplasate pretutindeni pe teritoriul țării.

Odată ajunși la fața locului, invitații se vor delecta pregătind ei înșiși un meniu de degustare format din nouă feluri de mancare, sub stricta supraveghere și la indicațiilor celor patru chefi.

Citește și Dreptul la natură. Ce exemplu am putea lua de la alții

Cel mai interesant este faptul că toate ingredientele folosite se găsesc în natură. La dispoziția invitaților există, desigur, o bucătărie și toate ustensilele necesare. Grupurile de vizitatori sunt însoțite inclusiv de un ghid, care va prezenta istoria locului, obicerile și va răspunde tuturor întrebărilor.

Programul gândit de cei patru chefi își dorește să pună în valoare resursele naturale comestibile ale Suediei, oferindu-le celor care aderă la el plăcerea de a găti și de a mânca în aer liber, pe o pajiște, în pădure sau pe malul vreunul lac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel