Supermarket plutitor pentru yahturi și ambarcațiuni
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Retailul din Dubai se extinde și pe mare. Majid Al Futtaim Holding LLC, operatorul din Orientul Mijlociu al Carrefour, a creat un supermarket plutitor pentru a livra mărfurile clienților aflați pe yahturi, ambarcațiuni sau jet-sky-uri, se spune într-un comunicat al companiei.

Cumpărătorii aflați pe jet-sky-uri și de pe alte ambarcațiuni mici vor putea să se deplaseze spre ”Aqua Pod-uri” și să comande în timp ce clienții aflați pe ambarcațiunile mai mari vor putea să își comande cumpărăturile prin telefon iar livrările să fie efectuate în maximum 45 de minute.

Supermarketul plutitor oferă mai mult de 300 de produse, de la snak-uri la la mâncare proaspătă, la creme solare dar și medicamente.

Reprezentanții Carrefour vor să acopere și zona clienților care își petrec vacanțele pe mare în apropierea Dubai-ului care însumează în jur de un milion de turiști.

Sectorul de retail din Dubai a încetinit după construirea a numeroase mall-uri și centre pentru cumpărături, acesta fiind unul din motivele pentru care Carrefour vrea să se extindă și pe mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel