Sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă. Află MOTIVUL
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă. Află MOTIVUL
Sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă. Află MOTIVUL
Termoenergetica anunţă că sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă sau se confruntă cu o furnizare deficitară a acesteia, din cauza avariilor.

Sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

În Sectorul 1 se anunţă reluarea furnizării în cursul zilei de miercuri, după ce în zona Pieţei Gării s-a produs o avarie la reţeaua primară. Blocuri din zonele str. Turda, str. Mexic, şos. Titulescu sau bd. Ion Mihalache au parte de o alimentare deficitară, din cauza lucrărilor de revizii şi reparaţii care se realizează pe timpul verii.

Şi în Sectorul 2 sunt probleme. Din cauza unor avarii, apa caldă va fi oprită până în cursul nopţii de joi spre vineri, pentru mai multe blocuri de pe şos. Pantelimon, str. Ritmului, str. Costache Conachi, în vederea remedierii unei avarii apărute la reţeaua primară. De asemenea, blocurile situate în zonele str. Vidin, str. Teiul Doamnei, şos. Ştefan cel Mare, str. Grigore Ionescu se confruntă cu o furnizare deficitară a apei.

Subvenţii APIA pentru împăduriri. Până când se pot depune cererile de finanţare

În Sectorul 3, furnizarea apei calde va fi de asemenea oprită până în cursul nopţii de joi spre vineri, pentru imobile din zonele str. Călăraşi, str. Agricultorilor, str. Matei Basarab. Alte lucrări vor afecta blocuri din zonele str. Nicolae Sebe, bd. Unirii, str. Vlaicu Vodă, str. Fizicienilor sau bd. 1 Decembrie.

În Sectorul 5 se fac lucrări de revizie, de remediere a unor avarii la reţeaua secundară sau în punctele termice. Apa este furnizată deficitar sau oprită la imobile din zonele: str. I. Urdăreanu, şos. Panduri, Cal. Rahovei sau str. Năsăud.

În Sectorul 6, în cazul mai multor sute de blocuri, alimentarea este deficitară, ca urmare a lucrărilor de revizii şi reparaţii. În plus, ca urmare a lucrărilor pentru remedierea unei avarii la reţeaua primară, furnizarea apei calde va fi oprită până miercuri, ora 21,00, la blocuri din bd. Uverturii, Cal. Apeductului, str. Dreptăţii, str. Virtuţii, str. Dealul Ţugulea, str. Dealului, Al. Cetăţuia, str. Politehnicii, bd. Iuliu Maniu sau str. Fabricii, potrivit RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Ahold Delhaize deschide un hub tech în București

Distribuitorul belgiano-olandez vrea să facă din...

BNR: Câţi bani au românii în depozitele bancare

Banca Naţională a României a publicat cifrele privind...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Florin Georgescu (BNR): Avem un capitalism semi-socialist

Asociaţii şi acţionarii companiilor au bani să le...

ANPC verifică magazinele online Temu și Shein

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor...

Directorul JPMorgan, vești bune despre economia americană

Anul trecut, banca pe care o conduce Jamie Damon, a...


pixel