Tarom lansează biletul economic, FĂRĂ BAGAJ de CALĂ inclus. De când se aplică oferta
Autor: Ciprian Dumitrache | 27 oct, 10:59
Urmând exemplul companiilor low-cost, Tarom lansează o ofertă care nu include bagajul de cală. Noul tip de bilet super-economic va avea, totuși și opțiunea achiziționării separate a bagajului de cală.

Biletele de avion fără bagaj de cală sunt disponibile, sub denumirea de Light”, începând cu data de 26 octombrie 2021.

Astfel, prin această modificare a planului tarifar, bagajul de cală gratuit va fi inclus doar în tarifele „Saver”, „Optim” și „Flex” din clasa economică și pentru toate bilete din clasa business rezervate pe zborurile Tarom.

Chiar dacă au achiziționat un bilet la tarif Light, pasagerii vor avea opțiunea și unui bagaj de cală, achiziționat separat, la un preț de 45 de euro pe segment de zbor.

G Ad:

Exemplu cu primele trei opțiuni de bilet disponibile la Tarom

Potrivit informaţiilor din sistemul de rezervări, în prezent TAROM vinde bilete în clasa economică sub trei clase tarifare: „Saver”, „Optim” şi „Flex”. Pentru biletele din clasa business compania oferă două clase tarifare: „Semiflex” şi „Flex”, scrie Boardingpass.

Compania Tarom este într-o perioadă de transformări, fiind în derulare un program de plecări voluntare din companie, iar ulterior se va trece și la disponibilizări.

”Schema de personal redimensionată prevede un număr de 1.316 posturi. Pentru a ajunge acolo, avem în derulare un program de plecări voluntare și am inițiat acțiunile premergătoare disponibilizării de personal, acolo unde cerințele planului de restructurare o impun”, spunea, în vară, directorul Tarom, Cătălin Prunariu.

Potrivit acestuia, Tarom ar urma să lanseze în această iarnă o ofertă care va oferi tarife preferențiale la cazare, pentru clienții care își achiziționează bilete de avion.

Citește mai mult: Tarom pregătește schimbări importante. Iată care sunt planurile pentru iarna 2021/2022

Directorul Tarom a confirmat că vor fi operate o serie de modificări în privința rutelor operate.

”TAROM intenționează, ca măsură a planului de restructurare, să opereze o serie de modificări ale networking-ului la nivelul rutelor operate de companie și în acest moment rulam o serie de simulări de scenarii pentru a identifica varianta optimă”. 

 

Ştiri Recomandate

Cod Galben de recipitații mixte și polei în 4 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri...

Rafila a explicat când se introduce certificatul COVID

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a prezentat...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro