Teorie NEBUNĂ despre LUNĂ! Ce spun EXPERȚII
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Solstiţiul de iarnă 2021. Ce NU e bine să faci, în cea mai scurtă zi din an
Solstiţiul de iarnă 2021. Ce NU e bine să faci, în cea mai scurtă zi din an
Dacă ți-ai petrecut cea mai mare parte a vieții evaluând oamenii, oportunitățile și eșecurile printr-o lentilă astrologică, afirmațiile neverosimile făcute de YouTuberul Crrow777 s-ar putea să te lase uimit. Acestea au fost combătute de oamenii de știință.

Cel puțin așa susține o teorie a conspirației nebunească împărtășită de un YouTuber și "adeptul adevărului despre Lună".

El a afirmat că este foarte posibil să ne uităm la o hologramă și nu la un satelit stâncos aflat la 240.000 de mile de Pământ.

În 2012, el a declarat că, după un an de observare a Lunii cu ajutorul unor camere telescopice de înaltă definiție, a surprins un "val lunar" care o traversează.

Acest lucru, a spus el, ar putea fi o dovadă că Luna nu este ceea ce credem noi că este, sugerând că forțe obscure ar putea folosi o "fațadă" pentru a ascunde activitățile secrete care au loc la suprafață.

Italia: Declin semnificativ al turismului în 2020, din cauza pandemiei

Teoriile sale controversate au fost combătute de comunitatea științifică, dar el a susținut că a făcut mai multe teste pe imaginile sale care dovedesc că defecțiunea se întâmplă doar pe Lună și nu și pe restul cadrului.

Într-un blog, el a scris: "Adevărul simplu este că Luna nu este ceea ce vi s-a spus că este și aproape tot ceea ce vi s-a arătat cu privire la Lună este o "scenografie" și o înșelăciune".

El a spus: "Am făcut acest anunț știind foarte bine problemele care vor urma - dar am făcut-o oricum pentru că este adevărat și afectează fiecare ființă vie de pe această planetă."

Videoclipul de pe YouTube în care se arată ciudatul "val lunar" declanșează și astăzi dezbateri și i-a inspirat și pe alții să dezvăluie că, în opinia lor, ceva nu este în regulă în legătură cu cel mai apropiat vecin galactic al Pământului.

Explicând în continuare, Ccrow777 a spus: "Părerea mea este că nu este doar o piatră în spațiu, ci se întâmplă multe acolo sus. Pentru mine este clar acum că trăim într-un sistem artificial."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...


pixel