Un OZN, vinovat de dezactivarea rachetelor nucleare ale SUA?
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Cel de-al Treilea Război Mondial ar îngreuna șansele primului contact cu extraterestrii
Cel de-al Treilea Război Mondial ar îngreuna șansele primului contact cu extraterestrii
Toată lumea așteaptă cu nerăbdare ziua de vineri, 25 iunie, atunci când autoritățile americane vor da publicității informații legate despre Obiecte Zburătoare Neidentificate.

Serviciile secrete americane vor publica informații despre OZN-uri, după ce, cu mai multe săptămâni în urmă, au prezentat public filmări făcute de forțele aeriene americane cu astfel de obiecte.

Teoria bombei atomice

Gerry Heseltine, vicepreședinte ICER (o organizație de oameni de știință care solicită dezvăluirea completă a dosarelor OZN) consideră că „undele de șoc” de la primele teste ale bombelor atomice americane în iulie 1945 ar fi lovit” alte civilizații din univers și ar fi putut atrage atenția asupra planetei noastre.

MISTER total! Submarinele americane au descoperit ceva INEXPLICABAIL

Robert Salas, fost căpitan dina armata americană, a povestit că în 1967 un OZN a apărut deasupra bazei Forțelor Aeriene Malmstrom din Montana, unde el era staționat. La scurt timp după aceea, 10 rachete intercontinentale „Minuteman” au devenit inactive. Nu mai erau gata de lansare, ceea ce în epocă era considerată o situație periculoasă - dacă ar fi existat o criză. Tehnicienilor i-au trebuit 24 de ore pentru ca rachetele să funcționeze din nou. Experții nu au găsit nicio defecțiune și nu au avut nici o explicație pentru incident.

Robert Salas a declarat pentru „The Sun Online” că el crede că eveniomentul a fost de fapt un mesaj pentru oameni că trebuie să scape de aceste rachete.

Luis Elizondo, un fost ofițer de informații, a făcut și el un comentariu în care a vorbit despre legătura dintre OZN-uri și bombe atomice, la un eveniment organizat de cotifianul Washington Post. El a spus că problema nucleară este unul dintre motivele pentru care OZN-urile ar trebui tratate ca o problemă de siguranță națională. 

Elizondo a mai spus că tehnologia care a fost observată este: „ceva care ar putea exista la noi peste 500 sau 1000 de ani”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel