UPGRADE ROMÂNIA-MARILE PROIECTE DE INVESTIŢII DIN 2019, EDIŢIA I LIVE
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News şi DC Business, va organiza pe 12 IUNIE 2019, dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019.

Evenimentul se va derula începând cu orele 9.30 la Crowne Plaza Hotel, sala Magnolia.

La eveniment au fost invitaţi: Doamna Viorica DĂNCILĂ, Prim-ministru al României, Domnul Daniel SUCIU- Viceprim-ministru,Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice,Domnul Eugen Orlando TEODOROVICI, Ministrul Finanţelor, Domnul Răzvan CUC, Ministrul Transporturilor, parlamentari, reprezentanţi ai administrațiilor publice centrale și locale, a unor instituţii de decizie în acest domeniu, reprezentanţi ai companiilor cu activitate de construcţii, reprezentanţi ai caselor de avocatură, reprezentanţi ai firmelor de consultanţă, reprezentanţi ai asociațiilor patronale şi jurnalişti.

UPGRADE ROMANIA - Marile proiecte de investiții din 2019. Agenda evenimentului

Lista temelor abordate include:

  • Marile proiecte de investiţii bat pasul pe loc de ani buni. Unele sunt blocate, altele există doar pe hârtie. Există soluţii pentru un program de investiţii pe termen lung?

  • Ce ne lipseşte pentru a avea o infrastructură perfomantă: finanţare sau legislaţie, ştiut fiind că actuala legislaţie mai mult încurcă decât ajută proiectele publice?

  • Există un vid legislativ în ceea ce priveşte investiţiile publice? Care sunt acele prevederi care fac din România un loc interzis pentru marii investitori?

  • Care sunt viitoarele surse de finanţare pentru marile proiecte de investiţii, fie că vorbim de infrastructură, energie, comunicaţii sau alte domenii extrem de importante ? Există o prioritizare a acestor investiţii?

  • De câţi bani ar avea nevoie România pentru a finaliza proiectele demarate deja? Sunt fondurile europene soluţia? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel