Veste bună pentru primari. Anuțul făcut de Liviu Dragnea
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Investitii imobiliare
Investitii imobiliare
Primarii pot folosi, începând de joi, Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru proiecte destinate comunităţilor, a scris, pe Facebook, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a menţionat că pentru accesarea banilor trebuie depuse "doar două documente". 

"Când eram ministrul Dezvoltării am imaginat PNDL pentru că experienţa de preşedinte al Consiliului judeţean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulţi mi-au spus atunci că e o nebunie şi că nu voi reuşi. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument - Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Românii merită să aibă aproape de casă şcoli, grădiniţe, creşe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă şi canalizare, reţea de electricitate şi gaze naturale. Sunt bani şi pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale şi lăcaşuri de cult", a menţionat Dragnea.

Citește și Primarii și șefii CJ ar putea avea mandat de cinci ani

El a adăugat accesarea fondurilor depinde "numai" de primar. "Punem la dispoziţia primăriilor, asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară, universităţilor, 10 miliarde de euro pentru a oferi cetăţenilor o viaţă mai bună", a mai scris Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel