Vouchere în valoare de 500 de lei, anulate de instanță. Ce urmează
03 iul, 16:12, de  Oana Pavelescu
Instanța a decis anularea acordării de vouchere în valoare de 500 de lei care aveau ca destinație achiziționarea de combustibil.
Hotărârea nu este definitivă
Hotărârea nu este definitivă

Voucherele ar fi urmat să fie emise de Primăria Capitalei și ar fi trebuit să facă parte din programul "Stimularea mobilității și decongestionarea traficului din Municipiul București".

Alți 500 de lei urmau să fie decontați pentru părinții elevilor care au domiciliul în București-Ilfov și își duc copiii la școală cu autoturismul proprietate personală în comun cu alți părinți sau copii. Această facilitate urma a să fie acordată "în vederea încurajării unor asocieri voluntare prin care părinții elevilor unităților de învățământ primare și secundare de pe teritoriul municipiului București, care au domiciliul în regiunea de dezvoltare București - Ilfov, pot folosi în comun autoturismul proprietate personală pentru transportului copiilor la instituțiile de învățământ primare și secundare de pe teritoriul municipiului București".

NOUTATE. Altfel de TICHETE pentru multe gratuități și reduceri. Explicații

În total, primăria ar fi acordat acestor părinți 1.000 de lei, 500 de lei pentru că își duceau cu aceeași mașină copiii la școală și alți 500 de lei pentru că mergeau cu aceeași mașină prin București în interes de serviciu sau de plăcere.

Instanța a judecat cauza timp de doi ani, iar acum a decis că voucherele de 500 de lei pentru bucureșteni să fie anulate, întrucât adoptarea proiectului nu a fost făcută conform normelor legale în vigoare, în sensul că hotărârea nu a fost întâi în dezbatere publică.

Decizia Tribunalului București este în primă instanță ceea ce înseamnă ca ar urma să fie contestată de Primăria Municipiului București.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro