Acționarul majoritar de la Tuborg, tranzacție importantă pe piața lactatelor
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro. Anterior acestei tranzacţii, Muller Dairy Ro era deţinută de The Central Bottlings şi Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG.

"Autoritatea de concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante", a informat Consiliul Concurenţei într-un comunicat.Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Central Bottlings Company Ltd este o companie din Israel care produce şi comercializează bere, sucuri naturale şi carbogazoase, precum şi produse lactate în România.

Muller Dairy Ro are ca obiect principal de activitate intermedierea în comerţul cu produse alimentare, băuturi şi tutun. Aceasta comercializează produse lactate.

Citește și: Prima bere românească cu numele unui câine. 500 de litri epuizați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel