Ce poţi să faci între două escale în aeroport? Mergi la spa. Alege unul!
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Zborurile lungi, întârzierile și așteptarea prin aeroporturi reprezintă un stres pentru organism. Alternativa la restaurante, magazine sau cafenele sunt spa-urile. Iată câteva dintre cele mai frumoase.

Hong Kong

În salonul OMSpa de la etajul trei al hotelului Regal se poate ajunge prin pasarela pietonală direct din aeroportul din Hong Kong. Pasagerii care au timp suficient, pot vizita camera cu abur, un spațiu cu pereții ornați cu mozaic sau se pot relaxa în jacuzzi în aer liber. Oferta cuprinde, de asemenea, diferite proceduri, inclusiv un masaj cu pietre fierbinți și o baie în lapte de iasomie.

Abu Dhabi

Filiala rețelei locale de spa Six Senses este amplasată în interiorul terminalului trei al aeroportului din Abu Dhabi. Printre altele, în 2016, locul a fost declarat drept cel mai bun spa din salile de așteptare clasa business. Au acces numai pasagerii care călătoresc la clasa I sau business ale companiei Etihad Airways. La realizarea interiorului s-a folosit lemn natural, iar parfumul de orhidee proaspete crează o atmosferă plăcută. Cele mai populare proceduri sunt masajul spatelui și al feței. Liniștea absolută este tulburată doar de o lovitură de gong care anunță începutul și sfârșitul ritualului.

Munchen

Pasagerii oricărei companii aeriene își pot rezerva o vizită în zona de spa Fly&Flya, din hotelul Hilton, situat pe teritoriul aeroportului. Pe lângă piscina și zona de saună, se poate urma o procedură de masaj hawaiian, care alungă imediat starea de încordare generată de călătoria obositoare.

Amsterdam

Unul dintre cele mai neobișnuite centre spa Back to Life se găsește în aeroportul Schiphol, din Amsterdam. În meniu figurează inclusiv un tratament vindecător, în cadrul căruia oaspetele, îmbrăcat într-un costum special, este supus unui masaj cu 36 de jeturi puternice de apă, care acționează asupra organismului precum un energizant. De precizat că, în tot acest timp, pasagerul nu se dezbracă de hainele cu care a intrat în salon. Înainte de plecare, se poate consuma un pahar cu cocktail de oxigen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ceasurile elvețiene iau cu asalt India

Producătorii de ceasuri elvețieni lansează un atac...

Șeful Stellantis își apără salariul de 36,5 milioane de euro

”Ca un jucător de fotbal, există un contract”, a...

China: Economia a depășit așteptările în primul trimestru

Sunt date statistice care își vor influența cu precădere...

Băncile europene cer să fie declarate sectoare strategice

Băncile europene fac un apel către Uniunea Europeană...

Ministerul Finanţelor, anunţ despre ratingul României

Agenția de rating S&P a reconfirmat în data de 12...

Ryanair, anchetată în Italia pentru practici neconcurențiale

Autoritatea italiană de reglementare în domeniul...

Planul Volkswagen de reducere a costurilor

Grupul Volkswagen a întocmit un plan de reducere a...

Programul de 1 Mai şi Paşte al magazinelor Kaufland

Kaufland România anunță programul magazinelor de Paște.


pixel