Americanii au făcut DESCOPERIREA. Virusul, scos din organism
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Nu e un medicament, dar s-ar putea renunța la distanțare
Nu e un medicament, dar s-ar putea renunța la distanțare
Oamenii de știință americani ai companiei farmaceutice Sorrento Therapeutics au descoperit un anticorp care, conform declarațiilor lor, poate bloca total noul coronavirus, a anunțat postul de televiziune Fox News.

Potrivit sursei citate, specialiștii au analizat miliarde de anticorpi, dintre care au identicat câteva sute capabili să influențeze noul virus. Apoi au selectat câtva zeci de anticorpi, studiile ulterioară arătând însă că doar unul dintre ei - STI-1499 - are forța necesară pentru a proteja în totalitate celulele omului de infecția cu SARS-CoV-2.

Experții americani au explicat că respectivul anticorp învăluie virusul și îl elimină din organism în decurs de patru zile. ”Subliniem că nu este vorba despre un medicament. Avem însă o soluție care sigur funcționează”, a insistat doctorul Henry Ji, fondatorul Sorrento Therapeutics.

Citește și Primul vaccin anti-covid din lume. Italienii strigă: Virusul moare

Având în vedere că testele se desfășoară numai în condiții de laborator, compania nu a primit aprobarea pentru lansara preparatului.

Doctorul Ji a apreciat că, grație acestui medicament, regimul de carantină va putea fi suspendat în toate țările. ”Dacă avem în organism un anticorp de neutralizare, nu mai este nevoie de distanța socială”, a explicat omul de știință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel