Americanii au primit vestea! Viața lor va reveni CURÂND la normal
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Încă puțină răbdare
Încă puțină răbdare
Statele Unite vor începe să revină la o viață normală în aprilie, cel târziu luna mai a anului viitor, a anunțat imunologul Monsef Slaoui, fost șef al departamentului de vaccinuri al companiei GlaxoSmithKline. El a explicat că acest lucru va fi posibil grație demarării programului de vaccinare. 

Slaoui, care participă la programul guvernamental Operation Warp Speed de dezvoltare și distribuire a vaccinurilor, a subliniat că primii care vor simți efectele vaccinării, încă din ianuarie-februarie, vor fi persoanele cele mai vulnerabile. 

În același timp, pentru întreaga populație va mai fi nevoie de câteva luni pentru ca viața să reintre în aria de normalitate. Expertul american și-a exprimat, totodată, speranța că livrările de vaccin împotriva coronavirusului vor începe în săptămâna următoare aprobării lui de câtre forurile competente. 

Citește și Vaccinul SALVATOR! Care este efectul PROTECTOR? Cum ne APĂRĂ

Surse ale Administrației americane au precizat, zilele trecute, că primele două vaccinuri împotriva SARS-CoV-2 pot deveni accesibile pentru populație în săptămânile imediat următoare și că vaccinarea va demara chiar înainte de Crăciun.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel