ANAF îşi face magazin online. Ce va vinde şi la ce preţuri
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
ANAF face angajări masive
ANAF face angajări masive
Bunurile confiscate de ANAF vor fi de acum vândute si in mediul online, potrivit unui proiect de Ordonanta privind modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului si conditiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, in proprietatea privata a statului. Documentul a fost pus recent, in dezbatere publica, pe site-ul MFP (Ministerul Finantelor Publice).

“Introducerea unor noi metode de valorificare, respectiv prin agentii imobiliare, case de licitatii, site-uri specializate in promovarea si vanzarea de bunuri in mediul online prin licitatii online organizate prin mijloace electronice sau magazin online, brokeri in domeniul pietei bursiere, metode necesare vanzarii cu celeritate a bunurilor”, se arata in nota de fundamentare a proiectului.

Măsurile care se regăsesc în acest act normativ însă nu au intrat încă în vigoare, fiind necesară apropbarea Guvernului.

Citește și: ANAF va controla companiile indicate de Comisia Națională de Strategie și Prognoză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel