Țările care nu sărbătoresc Crăciunul
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Creștinii din toată lumea sărbătoresc Nașterea Lui Iisus Hristos.
Creștinii din toată lumea sărbătoresc Nașterea Lui Iisus Hristos.
Biblia nu oferă date exacte despre referitoare la nașterea pruncului Iisus. Mai mult decât atât, nici anul nu se știe cu exactitate. Referirea la păstorii care au grijă de oi în timpul nopții (Luca 2:8) ar putea sugera că ar fi vorba de decembrie, când animalele sunt în țarcuri, dar doar un singur detaliu nu este suficient. 

Aceste lucruri care nu sunt consemnate cu exactitate intră cumva în contradicție cu tradițiile din ultimele zile de dinainte venirii lui Iisus Hristos pe lume, detalii care sunt tratate detaliat în cele patru evanghelii, conform Historia.

Cum petreceau soții Ceaușescu Crăciunul și Anul Nou. Care era meniul festiv

Creștinii din toată lumea sărbătoresc Nașterea Lui Iisus Hristos. În vechile izvoare istorice, data de 25 decembrie nu a fost de fapt consemnată cu exactitate ca fiind nașterea lui Iisus Hristos. De ce a fost aleasă data de 25 decembrie pentru a marca această sărbătoare?

Unde nu este sărbătorit Crăciunul

Crăciunul este o sărbătoare pe care o celebrează deja peste 160 de țări din întreaga lume, însă există și state care nu îmbrățișează această sărbătoare, multe din ele fiind printre statele musulmane.

Printre acestea se află: Turcia, Maroc, Thailanda, Maldive, Vietnam, Somalia, Laos, Cambodgia Kuwait, Uzbekistan, Irak. De asemenea, sunt și alte țări care nu celebrează Crăciunul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel