Artista care a avut încasări fabuloase în 2019 din concerte
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Pink a fost desemnată artistul anului 2019
Pink a fost desemnată artistul anului 2019
Pink a fost desemnată artistul anului 2019, după ce s-a clasat pe primul loc în topul 100 al turneelor din ultimele 12 luni, cu încasări de 215,2 milioane de dolari și 1,8 milioane de spectatori la 68 de concerte susținute.

Potrivit statisticilor, Pink a încasat, în medie, 3,16 milioane de dolari pentru fiecare concert susținut anul acesta în turneul Beautiful Trauma, având 26.749 de bilete vândute per show. „Nu cred în genuri și limite”, a declarat Pink pentru Pollstar, explicând că show-ul ei poate fi rock sau spectacol de teatru pe Broadway în același timp.

Cântăreața care are cea mai mare avere din topul FORBES 2019

Turneul Beautiful Trauma a debutat pe 1 martie 2018 și s-a încheiat pe 2 noiembrie 2019, incluzând 157 de concerte.

În topul Pollstar – Year End Top 100 Worldwide Tour – locul al doilea este ocupat de Elton John, cu 212 milioane de dolari încasate din concertele de anul acesta, iar pe poziția a treia se află Ed Sheeran, cu 211,7 milioane de dolari.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 50 de milioane de single-uri în format digital. De-a lungul carierei, a fost recompensată, printre altele, cu trei premii Grammy, un Brit Award şi şapte MTV Video Music Awards.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel