Au ajuns miliardari dintr-o greșeală. Bucuria a durat patru zile
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
S-au trezit peste noapte miliardari
S-au trezit peste noapte miliardari
Când Darren James și soția sa și-au verificat contul bancar săptămâna trecută, au avut un șoc. Cuplul a descoperit că  suma de 50 de miliarde de dolari (aproximativ 42 de miliarde de euro) a apărut brusc în contul lor. Banca americană Chase Bank ar fi plătit greșit suma, făcându-i pe cei doi miliardari timp de patru zile.

„Am fost foarte surprins să văd această sumă în contul nostru și m-am întrebat dacă știu undeva un unchi bogat care ar fi putut să ne lase o moștenire”, a spus Darren James. Dar, spre dezamăgirea sa, aceasta nu a fost o moștenire, ci pur și simplu o greșeală foarte rară a băncii lor. Chase Bank a virat acea sumă în contul cuplului marțea trecută.

„Încercăm încă să ne dăm seama ce s-a întâmplat exact, de ce și cum, dar știm că nu suntem singurii cărora li s-au întâmplat. Banca nici măcar nu ne-a sunat. Nu am avut nicio explicație ”, adaugă el. Americanul a declarat că nu are de gând să cheltuiască banii. „Știm că nu am câștigat acei bani și, prin urmare, nu putem face nimic cu ei.”

Explicațiile băncii

Chase Bank a confirmat ulterior că a fost o greșeală. ”Am avut o eroare tehnică în urmă cu câteva săptămâni, care a afectat un număr limitat de conturi. Problema a fost rezolvată o zi mai târziu și toate conturile bancare au fost restabilite în mod corespunzător ”, a declarat Amy Bonitatibus, purtătorul de cuvânt al Chase Bank.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel