Avertizare ANM. Vremea se schimbă. Luați-vă haine mai groase
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
O vreme cu adevărat capricioasă. Temperaturi maxime de 17 grade.
O vreme cu adevărat capricioasă. Temperaturi maxime de 17 grade.
Meteorologii anunță că vremea se va răci din nou, vor reveni și ploile. De altfel, precipații se vor înregistra începând chiar de astăzi,  ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, vor continua și duminică, 24 aprilie, de sărbătoarea Floriilor.

În această dimineață, cerul prezintã înnorări în mare parte din ţarã şi doar cu totul izolat plouã slab în Banat şi în Maramureş.

Vântul suflã slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini mari. La ora 05,00 se înregistrau valori termice cuprinse între -3 grade, la Miercurea Ciuc, şi 16 grade, la Bucureşti-Afumaţi. Pe suprafeţe mici în estul Transilvaniei se semnaleazã ceaţã.

Din punct de vedere termic, valorile rămân apropiate de normal în regiunile sudice, dar vor coborî în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în Lunca Dunãrii.

Citește și METEO. Soarele ne IGNORĂ, vremea devine CAPRICIOASĂ până pe 2 mai

Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în jumãtatea de est a ţãrii şi izolat în rest. Vor fi mai ales averse, însoţite şi de descãrcãri electrice. În zona montanã înaltã, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri la munte şi, local şi temporar, în celelalte regiuni.

De săptămâna următoare însă, meteorologii anunță ploi în aproape toate zonele țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel