Avertizare meteo ANM de ninsori şi vânt puternic. Află UNDE
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Avertizare meteo ANM de ninsori şi vânt puternic. Află UNDE
Avertizare meteo ANM de ninsori şi vânt puternic. Află UNDE
Avertizare meteo ANM de ninsori şi vânt puternic în zona de sud-est a României. Meteorologii au emis o avertizare tip cod galben.

Avertizare meteo ANM de ninsori şi vânt puternic, emisă astăzi, de meteorologi. Avertizarea de tip cod galben este valabilă în intervalul 15 decembrie, ora 20.00 - 16 decembrie, ora 14.00.

"În intervalul menționat, în Dobrogea vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ (10...15 l/mp) și local se va depune strat de zăpadă.

Vântul va avea intensificări, cu viteze de 40...45 km/h.

Pe litoral precipitațiile vor fi mixte, iar rafalele vor atinge 50...60 km/h.

Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și în estul Munteniei, unde vor fi și condiții de polei", se arată într-o informare ANM.

Avertizare meteo cod galben de ninsori în Dobrogea

Directorul Administraţiai Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat, în direct la Antena 3, cum va fi vremea în următoarea perioadă, dar şi când va ninge.

"O vreme în răcire, inclusiv în partea de sud-est a ţării, acolo unde astăzi am mai înregistrat temperaturi mai mari de 10 grade Celsius, cel mai cald a fost la Călăraşi cu 13 grade Celsius. În această dimineaţă, am avut la 44 de staţii meteo depăşite recordurile pentru temperaturi minime, fiind înregistrate cele mai ridicate valori ale acestor temperaturi pentru o zi de 12 decembrie în România.

J.P. Morgan a făcut ANUNȚUL! Ratele românilor SAR în AER

Noţile şi dimineţile vor fi reci, temperaturi preponderent negative în cea mai mare parte a ţării, exceptând zona litoralului unde vom avea minime de cel mult 1-2 grade Celsius, iar în zonele depresionare este posibil să înregistrăm valori chiar de până la -7 grade Celsius", a declarat Elena Mateescu, directorul ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel