Bicicleta Tesla Model B rupe toate canoanele
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Kendall Toerner, de la Yanko Desing, a proiectat o bicicletă concept pentru Tesla. Este vorba despre de bicicleta electrică Tesla Model B, care încalcă mai toate convențiile obișnuite oferind printre altele și un pilot automat.

Ducati și Harley-Davidson au biciclete electrice în gama lor, la fel ca BMW. Chiar și Mercedes își întinde deja antenele în direcția bicicletelor electrice. Deci, când vom avea o bicicletă electrică Tesla.

Concluzia este foarte una simplă: dacă există o Tequilla de la Tesla de ce să nu existe și o bicicletă electrică de la Tesla? Cu toate acestea, până acum nu există referiri concrete la o bicicletă Tesla. La urma urmei: La prezentarea de acum legendară a Tesla Cybertruck, compania Elon Musk a prezentat un Cyberquad.

Ce salarii plătește Elon Musk pentru angajații Tesla

„Modelul B formează o punte între bicicletele convenționale și vehiculele rutiere, cu un design care, la fel ca mașinile, este conceput pentru a fi mai sigur, mai eficient și mai puțin consumator de energie. Cadrul elegant al modelului B vine cu senzori de proximitate și cei LiDAR care scanează împrejurimile pentru a crea o bulă de protecție în jurul ciclistului și care îi alertează de orice obstacol. Fiecare roată vine cu propriul său motor dedicat, formând sistemul cu acționare duală a modelului B. Spițele roților sunt înlocuite prin amortizoare, ajutându-vă să vă mențineți călătoria lină ", conchide Yanko Design.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel