Bilanțul coronavirusului Whan, 425 de morți
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Organizația Mondială a Sănătății spune că există pericolul ca răspândirea 2019-nCoV în afara Chinei să se accelereze din cauza celor ca nu au fost niciodată în această țară
Organizația Mondială a Sănătății spune că există pericolul ca răspândirea 2019-nCoV în afara Chinei să se accelereze din cauza celor ca nu au fost niciodată în această țară
Numărul de decese cauzate de coronavirus în China a crescut la 425, după ce autorităţile din provincia Hubei au anunţat marţi încă 64 de cazuri de deces, relatează AFP.

În actualizarea sa zilnică, comisia de sănătate din provincia chineză a raportat, de asemenea, o creştere accentuată a numărului de persoane infectate, cu 2.345 de cazuri noi confirmate în Hubei, centrul Chinei, care este focarul noii epidemii.

Noul coronavirus, mai periculos decât criza financiară mondială

În total, 19.950 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus în toată China, potrivit statisticilor guvernului central.

Epidemia ar fi apărut în decembrie anul trecut într-o piaţă din capitala provinciei Hubei, Wuhan. Cazuri sunt de asemenea raportate în peste 20 de ţări. Un deces a fost înregistrat şi în Filipine.

Guvernul chinez a declarat că are nevoie urgentă de măşti chirurgicale, de combinezoane de protecţie şi ochelari de siguranţă în cadrul măsurilor de luptă împotriva epidemiei provocate de noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...


pixel