Bill Gates și Warren Buffett, vânzători de înghețată pentru câteva ore VIDEO
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
La Buffett chiar și regimul alimentar este ”cu susul în jos”
La Buffett chiar și regimul alimentar este ”cu susul în jos”
Doi dintre primii trei cei mai bogați oameni ai lumii, Bill Gates și Warren Buffett, și-au lăsat treburile zilnice și, pentru căteva ore au fost angajați ai unui local aparținând lanțului de restaurante tip fast-food, Dairy Queen. Cei doi miliardari au primit comenzi, au stat de vorbă cu consumatorii și au învățat să pregătească înghețata perfectă. 

Evenimentul s-a petrecut în orașul Omaha, acolo unde anual se desfășoară adunarea acționarilor ai holdingului Berkshire Hathaway, patronat de Buffett. În comentariul la filmulețul postat pe blogul personal, Bill Gates, fondatorul Microsoft, scrie că el și Buffett, considerat unul dintre cei mai mari investitori ai lumii, au învățat să pregătească înghețata Blizzard, una dintre cele mai populare la Dairy Queen.

O înghețată care nu cade când paharul este răsturnat. Printre altele, angajații localului sunt obligați să întoarcă fiecare porție, pentru a verifica dacă totul este în regulă. Este modul lor de a demonstra că legea gravitației nu se aplică la Blizzard. E adevărat, lui Buffett nu i-a reușit din prima, motiv pentru care el a oferit două porții gratis clienților amuzați.

Citește și Profețiile lui Bill Gates de acum 20 de ani. Câte s-au îndeplinit

”Înghețata asta m-a făcut să mă gândesc la caracterul lui Buffett. De fiecare dată când îl întâlnesc, sunt uimit de viziunea lui profundă, extraordinară, dar răsturnată asupra lumii. Pentru el, aproape totul este altfel. Spre exemplu, el explică succesul său incredibil spunând că oricine poate face ca el. Pentru că stă toată ziua la birou și citește”, scrie Gates, notând în continuare că până și regimul alimentar urmat de Buffett este ”cu susul în jos”. ”În loc să încheie ziua cu un desert, el mănâncă dimineața biscuiți Oreo și înghețată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel