Bill Gates toarnă gaz peste foc! Va fi de 10 ori mai DRAMATIC
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
O nouă previziune
O nouă previziune
Nici o săptămână fără o veste de la miliardarul Bill Gates. Firește, se pune întrebarea de ce trebuie să i se acorde atâta atenție? În primul rând pentru că a contribuit, financiar vorbind, substanțial la lupta împotriva coronavirusuli. În al doilea rând, pentru că susține cercetarea și, nu în ultimul rând, pentru că previziunile lui se cam adeveresc. 

Poate acesta este și unul dintre motivele pentru care circulă tot felul de speculații legate de scopurile ascunse ale omului de afaceri, ba chiar de implicarea lui în izbucnirea pandemiei de covid-19 care, după cum bine se știe, a pornit din China. În orice caz, este versiunea oficială, promovată și vehiculată de mai toate marile puteri ale lumii. 

Revenind însă la Bill Gates. La începutul nebuniei declanșată de răspândirea virusului SARS-CoV-2, cofondatorul Microsoft, anunța, spre nemulțumirea multora, că ne aflăm în fața unei provocări nemaiîntâlnite, că va fi de durată și că totul se va termina, într-un fel sau altul, spre sfârșitul anului 2021, în cel mai fericit caz, dar mai degrabă pe parcursul anului 2022. 

Până aici, prognoza lui a fost corectă, confirmată de numeroase studii, experți, specialiști, somități în domeniu. Ce mai spune însă Bill Gates? Că, în linii mari, deocamdată nu sunt semne că omenirea, în special mai marii țărilor lumii, a învățat ceva din lecția COVID-19. Ceea ce este regretabil, pentru că, dincolo de multe altele, virusul SARS-CoV-2 a schimbat, practic, lumea. 

Citește și Bill Gates are un plan: Numai așa putem evita APOCALIPSA

”Această pandemie este groaznică, dar cea viitoare ar putea fi de zece ori mai rea, mai gravă, mai dramatică”, a declarat Gates, într-un interviu pentru Suddeutsche Zeitung. 

În opinia lui, coronavirusul a transformat o parte din viața noastră cotidiană într-un adevărat cataclism, precum cutremurele și taifunurile. Iar datoria fiecărui stat este aceea de a se asigura că oamenii, cetățenii lui pot trece peste aceste provocări, pot merge mai departe spre binele tuturor, fie ei bogați sau săraci, cu funcții înalte sau simpli lucrători. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...


pixel