Cât costă benzina și motorina la început de săptămână
Evoluția pieței carburanților este, oarecum,...
Compania a angajat anul trecut 15.000 de persoane, ajungând la 156.000 de salariaţi, şi, prin aceste noi angajări vizează stabilizarea operaţiunilor, creşterea producţiei şi investiţii în inovare, a subliniat purtătorul de cuvânt, Connor Greenwood.
"Aceasta ne va ajuta să proiectăm, să construim şi să sprijinim următoarea generaţie de produse aerospaţiale şi de apărare pentru clienţii noştri globali", a spus el.
Boeing a înregistrat în 2022 al patrulea exerciţiu financiar consecutiv de pierderi, derivate din criza aeronavelor 737 MAX şi ulterioara criză economică determinată de pandemia de Covid-19, o etapă complicată de pe urma căreia începe să se recupereze.
Compania şi-a majorat încasările în 2022 graţie unor comenzi mai mari şi unor noi livrări de avioane şi are prevăzută majorarea producţiei pentru două dintre aparatele sale vedetă, 737 şi 787 Dreamliner, în următorii ani.
Anunţul a venit la o zi după ce Airbus, rivalul său european, care a câştigat teren în această perioadă, a anunţat că are în vedere angajarea a circa 13.000 de persoane la nivel mondial, anul acesta, pentru accelerarea producţiei.
NASA şi Boeing, împreună pentru dezvoltarea unei noi generaţii de avioane ecologice
Colaborare între cele două entităţi pentru crearea unei noi generaţii de avioane.
NASA a acordat un premiu în valoare de aproape o jumătate de miliard de dolari companiei Boeing pentru dezvoltarea unei aeronave de linie mai ecologice. Este vorba despre proiectul Sustainable Flight Demonstrator al agenţiei, care urmăreşte dezvoltarea unei potenţiale noi generaţii de avioane ecologice, cu un singur culoar.
Administraţia Spaţială Americană va coopera cu producătorul de avioane pentru a construi, testa şi opera un avion la scară reală dotat cu tehnologii care vizează reducerea emisiilor. Pe parcursul a şapte ani, NASA va investi 425 de milioane de dolari, în timp ce Boeing şi partenerii săi vor contribui cu restul de finanţare a acordului, estimată la aproximativ 725 de milioane de dolari. Ca parte a acordului, agenţia spaţială va contribui, de asemenea, cu expertiză şi facilităţi tehnice, citează Rador. Citește mai mult AICI
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Evoluția pieței carburanților este, oarecum,...
Grupaj de știri.
Performanțele variate ale...
Într-o notă adresată recent...
Această tendință reflectă...
La capătul unor dezbateri...
Un concept surprinzător și...
Înainte de a se lansa în forță...
Președintele ales a dezvăluit într-un timp record numele...
"Make the impossible possible"...
Anunțul a fost făcut de Bernd...
Andrea Orcel, directorul general al UniCredit SpA, a...
Este o manevră care face parte din planurile de...
Amazon continuă să-și...
Suedia este pregătită să...
Bitcoin, cea mai mare...
Bentley Motors Ltd., unul dintre cei mai exclusiviști...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...